Siófoki Sárga Taxi

Siófoki Sárga Taxi

Bemutatkozik a Sárga Taxi Siófok

A legjobb siófoki taxitársaságot keresi? Megtalálta! Taxitársaságunk, a Sárga Taxi Siófok központú személytaxi szolgáltatás, korrekt árakkal és udvarias kiszolgálással.

A Siófoki Sárga Taxi szolgáltatásai

  • Személytaxi szolgáltatás
  • Sofőrszolgálat
  • Hidegindítás /akkumulátoros
  • Fix tarifás reptéri transzferek
  • Kártyás fizetési lehetőség
  • Wifi Hotspot
  • Bababarát taxi
Siófok Taxi

Siófoki személytaxi szolgáltatás

Ha maximálisan megbízható és udvarias taxisofőrt keres Siófokon és vonzáskörzetében, válassza a Siófoki Sárga Taxit! Profizmus, korrektség, helyismeret, ügyfélközpontú hozzáállás, kifogástalan állapotú autók. Hívjon minket telefonszámunkon, rendelkezésére állunk! Siófok és vonzáskörzetében zóna áras a szolgáltatás, azon kívül kilométerdíj alapján történik az elszámolás.

Sofőrszolgálat Siófokon

Szüksége lenne egy profi és tapasztalt sofőrre, akire rábízhatja magát? Ha szórakozni volt, és fáradt, álmos vagy alkoholt fogyasztott, semmiképpen ne üljön volán mögé, ne kockáztassa biztonságát és gépkocsija épségét! Hívja sofőrszolgálatunkat, és sofőrünk hazavezet Ön helyett.

Fix tarifás reptéri transzferek

A Sárga Taxi Siófok a következő repülőterekre vállal reptéri transzfert: Budapest, Bécs, Sármellék, Graz, Bratislava. Válassza a kényelmes és biztonságos megoldást! A csoportos áraink még kedvezőbbek, 5-8 fő esetén az egy személyre eső szállítási díj jelentősen csökken.

Taxi társaságok működése – Siófok Taxi

A taxik általában négyajtós járművek, melyeket a szolgáltatások függvényében átalakítanak, egyes országokban, városokban a külső dizájnnak is szigorú szabályoknak kell megfelelnie.


A taxi társaságok, mint például a Siófok taxi, háromféleképp működhetnek: léteznek olyan társaságok, ahol a sofőrök alkalmazottak, és a vállalat tulajdonát képező autókat vezetnek, máshol a sofőrök lízingelik az autókat a taxi vállalattól, de olyan konstrukció is létezik, ahol a jármű a sofőr tulajdonát képezi, mint a Siófoki Sárga Taxi avagy Siófok taxi.


A taxikat le lehet inteni az utcán vagy telefonon lehet az egyes társaságoktól rendelni. Néhol internetes rendelésre is van lehetőség. Telefonos hívás esetén a taxisok felé az utast a diszpécser közvetíti, aki a taxisokat koordinálja.


Kártyás fizetési lehetőség

Nálunk nem csak készpénzzel fizethet: a Siófoki Sárga Taxi munkatársainál természetesen lehetőség van kártyás fizetésre.

Bankkártyás fizetés a Siófoki Sárga Taxinál

Megbízható Cég
Taxi tarifa Siófokon