Siófoki Sárga Taxi

Siófoki Sárga Taxi

Bemutatkozik a Sárga Taxi Siófok

A legjobb siófoki taxitársaságot keresi? Megtalálta! Taxitársaságunk, a Sárga Taxi Siófok központú személytaxi szolgáltatás, korrekt árakkal és udvarias kiszolgálással.

A Siófoki Sárga Taxi szolgáltatásai

  • Személytaxi szolgáltatás
  • Sofőrszolgálat
  • Hidegindítás /akkumulátoros
  • Fix tarifás reptéri transzferek
  • Kártyás fizetési lehetőség
  • Wifi Hotspot
  • Bababarát taxi
Siófok Taxi

Fix tarifás reptéri transzferek

A Sárga Taxi Siófok a következő repülőterekre vállal reptéri transzfert: Budapest, Bécs, Sármellék, Graz, Bratislava. Válassza a kényelmes és biztonságos megoldást! A csoportos áraink még kedvezőbbek, 5-8 fő esetén az egy személyre eső szállítási díj jelentősen csökken.

Sofőrszolgálat Siófokon

Szüksége lenne egy profi és tapasztalt sofőrre, akire rábízhatja magát? Ha szórakozni volt, és fáradt, álmos vagy alkoholt fogyasztott, semmiképpen ne üljön volán mögé, ne kockáztassa biztonságát és gépkocsija épségét! Hívja sofőrszolgálatunkat, és sofőrünk hazavezet Ön helyett.

Siófoki személytaxi szolgáltatás

Ha maximálisan megbízható és udvarias taxisofőrt keres Siófokon és vonzáskörzetében, válassza a Siófoki Sárga Taxit! Profizmus, korrektség, helyismeret, ügyfélközpontú hozzáállás, kifogástalan állapotú autók. Hívjon minket telefonszámunkon, rendelkezésére állunk! Siófok és vonzáskörzetében zóna áras a szolgáltatás, azon kívül kilométerdíj alapján történik az elszámolás.

Taxit hívni, vagy pizzát rendelni egyszerűbb? Taxi Siófok

Pizzát rendelni elsőre nem tűnik bonyolult feladatnak, a Taxi Siófok minden időpontban elérhető. Pontosabban a taxi Siófok megrendelését teszi olyan egyszerű ujjgyakorlattá, amihez képest még pizzát rendelni is nehéznek tűnik. Egy gombnyomás és jön a taxi, csak mobil készülékén felkeresi a www.siofokisargataxi.hu weboldalt és egy gombnyomással már hívja is a Siófok taxi telefonszámát.

Abban azonban mindkét, a vállalkozói szaktanfolyamok körébe tartozó képesítés megegyezik, hogy a végzettséget megszerző vállalkozó a személyszállító cég vezetésére kap képesítést, nem a gépkocsik vezetésére, ahhoz kiegészítő tanfolyam elvégzése és vizsgázás szükséges (pl. taxis vizsga), amely képzésnek előfeltételei is vannak.

Taxit hívni se volt még ennél egyszerűbb!

A telefonszám kikeresése, bepötyögése, a kezelőre várás és a szokásos tiszteletkörök helyett Te csak megnyomsz egy gombot a weboldalon és kész. Ennyi az egész. A Taxi Siófok minden olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amivel a maximális kényelmet megadhatja utasainak.
Próbáld ki a Siófok taxi szolgáltatásait, spórolj az idővel és kíméld az idegeidet, így sokkal egyszerűbb lesz a taxi megrendelése.

A taxizási szokások változása következhet!

Taxit rendelni olykor lehetetlen feladat, hiszen amikor az egész város kocsival akar menni, akkor Érted sem tudnak hamarabb kimenni. Eddig legalábbis így volt, a Siófok taxi szolgáltatásai viszont a taxizás egészen új arcát mutatjuk meg Neked. Egy egyszerű weboladal hívásgomb segítségével bárhol és bármikor rendelhetsz autót anélkül, hogy hosszú perceket kelljen várnod a diszpécserre. Az sem különösebben szerencsés eset, amikor közlik Veled, hogy „sajnos minden kocsink foglalt”, „most épp nincs a közelben sofőrünk”, hogy csak a legáltalánosabb kifogásokat említsük. Keresse weboldalunkat az egyszerűség miatt, Taxi Siófok - www.siofokisargataxi.hu

Kártyás fizetési lehetőség

Nálunk nem csak készpénzzel fizethet: a Siófoki Sárga Taxi munkatársainál természetesen lehetőség van kártyás fizetésre.

Bankkártyás fizetés a Siófoki Sárga Taxinál

Megbízható Cég
Taxi tarifa Siófokon