hivas gomb

Bemutatkozik a Sárga Taxi Siófok


A legjobb siófoki taxitársaságot keresi? Megtalálta! Taxitársaságunk, a Sárga Taxi Siófok központú személytaxi szolgáltatás, korrekt árakkal és udvarias kiszolgálással.

A Siófoki Sárga Taxi szolgáltatásai
Személytaxi szolgáltatás

Sofőrszolgálat

Hidegindítás /akkumulátoros

Fix tarifás reptéri transzferek

Kártyás fizetési lehetőség

Wifi Hotspot

Bababarát taxi

Siófok Taxi


Siófoki személytaxi szolgáltatás
Ha maximálisan megbízható és udvarias taxisofőrt keres Siófokon és vonzáskörzetében, válassza a Siófoki Sárga Taxit! Profizmus, korrektség, helyismeret, ügyfélközpontú hozzáállás, kifogástalan állapotú autók. Hívjon minket telefonszámunkon, rendelkezésére állunk! Siófok és vonzáskörzetében zóna áras a szolgáltatás, azon kívül kilométerdíj alapján történik az elszámolás.

Sofőrszolgálat Siófokon
Szüksége lenne egy profi és tapasztalt sofőrre, akire rábízhatja magát? Ha szórakozni volt, és fáradt, álmos vagy alkoholt fogyasztott, semmiképpen ne üljön volán mögé, ne kockáztassa biztonságát és gépkocsija épségét! Hívja sofőrszolgálatunkat, és sofőrünk hazavezet Ön helyett.

Hidegindítás
Nem indul a gépkocsija a nagy hidegben? Ne aggódjon, nem kell buszra szállnia, elég, ha hívja a Siófoki Sárga Taxit, és munkatársunk indítókábel segítségével beindítja autóját.

Fix tarifás reptéri transzferek
A Sárga Taxi Siófok a következő repülőterekre vállal reptéri transzfert: Budapest, Bécs, Sármellék, Graz, Bratislava. Válassza a kényelmes és biztonságos megoldást! A csoportos áraink még kedvezőbbek, 5-8 fő esetén az egy személyre eső szállítási díj jelentősen csökken.

LTE Wifi Hotspot ingyen
Szeretnénk még kényelmesebbé tenni utazását, és még többet nyújtani Önnek siófoki taxi szolgáltatásunkkal, ezért 2014 december 17-től minden autónkban díjmentes hipernet lehetőséget biztosítunk!

Wifi Hotspot a siófoki taxikban
Bababarát taxi…mert mi gondolunk a legkisebbek biztonságára is!
Minden taxinkat elláttuk egy professzionális autós gyermeküléssel, amely 0-36kg-ig használható. Minden autósülés a legszigorúbb előírásoknak megfelelő, kényelmes és modern kialakítású, így ha a Siófoki Sárga Taxi szolgáltatását választja, kisgyermekét is biztonságosan utaztathatja velünk.

Bababarát ülés a taxiban
Kártyás fizetési lehetőség
Nálunk nem csak készpénzzel fizethet: a Siófoki Sárga Taxi munkatársainál természetesen lehetőség van kártyás fizetésre.

Kártyás fizetési lehetőség

Nálunk nem csak készpénzzel fizethet: a Siófoki Sárga Taxi munkatársainál természetesen lehetőség van kártyás fizetésre.

Fesztivál Taxi Siófok

Taxi Siófok, a Siófoki Sárga Taxi a fesztiválokon is elérhető! Nagyszabású rendezvények, fesztiválok esetén sokszor nehéz taxit rendelni. A vonalak túlterheltek, a taxik foglaltak, hívja a Siófok Taxi-t, mi elérhetőek vagyunk.

Balaton Sound Taxi, B.my.Lake fesztivál taxi, OZORA Fesztivál taxi, Samsara Fesztivál taxi. Tovább az információhoz...

 

Visszahívást kérek

 Siófoki Sárga Taxi Facebook

 

Siófoki Sárga Taxi - 2014 © Minden Jog Fenntartva

Leggyakrabban keresett szavak: taxi Siófok, siófok taxi, sofőrszolgálat siófok, reptéri transzfer siófok, hidegindítás siófok, siófok taxi telefonszám, taxi telefonszám siófok

Taxi Siófok | Sofőrszolgálat | Reptéri transzfer | Hidegindítás | Wifi Hotspot | Bababarát taxi | Árak | Kapcsolat | Információ | Netfuvar | Siófok Taxi

weboldal készítés

Siófoki Sárga Taxi - 2014 © Minden Jog Fenntartva