hivas gomb

Bemutatkozik a Sárga Taxi Siófok


A legjobb siófoki taxitársaságot keresi? Megtalálta! Taxitársaságunk a Sárga Taxi, Siófok központú személytaxi szolgáltatás, korrekt árakkal és udvarias kiszolgálással.

A Siófoki Sárga Taxi szolgáltatásai:
- Személytaxi szolgáltatás

- Sofőrszolgálat

- Hidegindítás /akkumulátoros

- Fix tarifás reptéri transzferek

- Kártyás fizetési lehetőség

- Wifi Hotspot

- Bababarát taxi

- Siófok Taxi

Siófoki személytaxi szolgáltatás

Ha maximálisan megbízható és udvarias taxisofőrt keres Siófokon és vonzáskörzetében, válassza a Siófoki Sárga Taxit! Profizmus, korrektség, helyismeret, ügyfélközpontú hozzáállás, kifogástalan állapotú autók. Hívjon minket telefonszámunkon, rendelkezésére állunk! Siófok és vonzáskörzetében zóna áras a szolgáltatás, azon kívül kilométerdíj alapján történik az elszámolás.

Taxit hívni, vagy pizzát rendelni egyszerűbb? Taxi Siófok

Pizzát rendelni elsőre nem tűnik bonyolult feladatnak, a Taxi Siófok minden időpontban elérhető. Pontosabban a taxi Siófok megrendelését teszi olyan egyszerű ujjgyakorlattá, amihez képest még pizzát rendelni is nehéznek tűnik. Egy gombnyomás és jön a taxi, csak mobil készülékén felkeresi a www.siofokisargataxi.hu weboldalt és egy gombnyomással már hívja is a Siófok taxi telefonszámát.
Abban azonban mindkét, a vállalkozói szaktanfolyamok körébe tartozó képesítés megegyezik, hogy a végzettséget megszerző vállalkozó a személyszállító cég vezetésére kap képesítést, nem a gépkocsik vezetésére, ahhoz kiegészítő tanfolyam elvégzése és vizsgázás szükséges (pl. taxis vizsga), amely képzésnek előfeltételei is vannak.

Taxit hívni se volt még ennél egyszerűbb!

A telefonszám kikeresése, bepötyögése, a kezelőre várás és a szokásos tiszteletkörök helyett Te csak megnyomsz egy gombot a weboldalon és kész. Ennyi az egész. A Taxi Siófok minden olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amivel a maximális kényelmet megadhatja utasainak.
Próbáld ki a Siófok taxi szolgáltatásait, spórolj az idővel és kíméld az idegeidet, így sokkal egyszerűbb lesz a taxi megrendelése.

A taxizási szokások változása következhet!

Taxit rendelni olykor lehetetlen feladat, hiszen amikor az egész város kocsival akar menni, akkor Érted sem tudnak hamarabb kimenni. Eddig legalábbis így volt, a Siófok taxi szolgáltatásai viszont a taxizás egészen új arcát mutatjuk meg Neked. Egy egyszerű weboladal hívásgomb segítségével bárhol és bármikor rendelhetsz autót anélkül, hogy hosszú perceket kelljen várnod a diszpécserre. Az sem különösebben szerencsés eset, amikor közlik Veled, hogy „sajnos minden kocsink foglalt”, „most épp nincs a közelben sofőrünk”, hogy csak a legáltalánosabb kifogásokat említsük. Keresse weboldalunkat az egyszerűség miatt, Taxi Siófok - www.siofokisargataxi.hu

Kártyás fizetési lehetőség

Nálunk nem csak készpénzzel fizethet: a Siófoki Sárga Taxi munkatársainál természetesen lehetőség van kártyás fizetésre.

 

Visszahívást kérek

 Siófoki Sárga Taxi Facebook

 

Siófoki Sárga Taxi - 2014 © Minden Jog Fenntartva

Leggyakrabban keresett szavak: taxi Siófok, siófok taxi, sofőrszolgálat siófok, reptéri transzfer siófok, hidegindítás siófok, siófok taxi telefonszám, taxi telefonszám siófok

Taxi Siófok | Sofőrszolgálat | Reptéri transzfer | Hidegindítás | Wifi Hotspot | Bababarát taxi | Árak | Kapcsolat | Információ | Netfuvar | Siófok Taxi

weboldal készítés

Siófoki Sárga Taxi - 2014 © Minden Jog Fenntartva